Ved slutningen af min reservation får jeg denne besked: Ups, du har lavet to reservationer på en gang! Hvad sker der nu?

Hvis du ser denne besked i slutningen af din reservation, betyder det du allerede har registreret en tidligere reservation for den samme dag og service.

Og da du ikke kan være to steder på en gang, kommer fejlen.
Venligst afbestill din tiderliger reservation.

For at kontrollere om reservationen er blevet registreret:

• Log ind på din konto med brugernavn og adganskode, klik på min konto oppe i højre hjørne og vælg mine reservationer.
  • Hvis du ikke har en brugerkonto, kan du annullere reservationen fra e-mailen som du har modtaget da du reserverede.

For at lave en ny reservation skal du annullere den foregående.