Har du en særlig anmodning om restauranten?

Vil du have et bort med udsigt over havet? Skal du med en baby klapvogn?

Du vil finde en sektion for at tilføje yderligere noter efter afslutningen af ​​din reservation, skal du klikke på boksen for at angive din anmodning.

Vær opmærksom på, at TheFork ikke kan få garantere dine anmodninger, da dette vil afhænge af tilgængeligheden af ​​selve restauranten.