Jeg har ikke modtaget bekræftelse email eller SMS. Hvad der sker?

Når reservationen er bekræftet genereres en e-mail og sms bekræftelse.

Hvis du er stødt på denne skærm i slutningen af ​​din reservation (indsæt skærm "din reservation er bekræftet"), kan du kontakte os på kontakt@thefork.dk fordi det betyder, du har indtastet de forkerte kontaktoplysninger.

Hvis du ikke ser dette skærmbillede, betyder det, at din reservation ikke har været en succes. I dette tilfælde anbefaler vi ombooke!