Hvad betyder den "gennemsnitlige pris" på en restaurant?

Den gennemsnitlige pris bestemmes af den gennemsnitlige pris for en forret og hovedret og / eller den gennemsnitlige pris for en hovedret og en dessert fra a la carte menu.

Denne pris beregnes efter de data, som restauranten sender os.

Denne information er uden for kontraktforhold, men giver dig en idé om den pris, du betaler for din frokost eller middag.