Loader siden ikke?

Det er sikkert fordi din browser er overlastet med navigationsdata og dette forhindrer dig at gå videre til næste side. Denne navigationsdata kaldes for cookies.

Browseren er den software, der giver dig adgang til og navigere på internettet. Din browser kan være:

• Internet Explorer
  • Safari
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

For at løse dette problem, kan du:

• Skift browser eller rydde dine cookies og slette dine browserdata. Glem ikke at lukke browseren og åbne den igen efter at have udført denne handling.

Sådan sletter du cookies og slette browserdata?

Stadig du har problemer? Genstart computeren.

Kontroller, om din browser er opdateret til den nyeste tilgængelige version
Til sidst kan du prøve at slette browser og geninstallere den.

Glem ikke du kan også bestille med vores applikationer til iPhone og Android via din smartphone eller tablet.