Ved slutningen af min reservation får jeg denne besked: "Desværre restauranten er fuld, og ingen tilgængelige sidepladser ved TheFork. venligst reservere med andre søgekriterier ..."

Har du viser tilgængelighed i online kalenderen over bordreservationer men i slutningen af reservationen kommer denne fejlmeddelelse?

Betyder det at restauranten ikke har borde til rådighed for det antallet af gæster som du anmoder om, og af denne grund er det ikke muligt at lave en reservation.