Jeg har modtaget en e-mail om, at min reservation afventer bekræftelse. Vil jeg modtage en bekræftelse på tid?

Denne meddelelse betyder, at din reservation er på anmodning afventer bekræftelse fra restauranten. Du behøver ikke at ringe til restauranten for at bekræfte, og vi vil styre din anmodning for dig.

Vi sender dig en e-mail og sms, så snart vi har bekræftet. Disse sager vil blive behandlet hurtigst muligt.