Jeg blev inviteret til at spise, kan jeg forlade min mening, selv om jeg ikke bog?

Hvis personen, der har reserveret har sendt dig en invitation, og også indikeret, der kan efterlade din mening, vil du modtage en feedback formular 3 timer efter nyde dit måltid.

Hvis du ikke modtager det, betyder det, at den person, der har reserveret har glemt at invitere dig til at give en anmeldelse.Du kan minde dem næste gang!