Aan het einde van mijn reservering, krijg ik de melding "Oeps, je hebt twee reserveringen op dezelfde tijd gemaakt!" Wat houdt dit in?

Wanneer je dit bericht krijgt aan het einde van de reservering betekent het dat je al een reservering hebt staan voor die dag.

Het is natuurlijk niet mogelijk om op twee plekken tegelijkertijd te zijn, dus is het niet mogelijk om twee reserveringen voor hetzelfde moment te maken.

Om de reservering te checken kun je inloggen met de username en het wachtwoord en klik je op 'mijn reserveringen.