De pagina laadt niet meer! Wat nu?

Dit komt waarschijnlijk door een browser (Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome) die teveel cookies gebruikt.

Om dit op te lossen kun je de cookies verwijderen of van browser veranderen. Vergeet niet de browser opnieuw te openen. Als je nog steeds problemen ervaart start dan de computer opnieuw op, check of te browser up-to-date is of probeer de browser opnieuw in te stellen.

Je kunt ook reserveren via onze apps voor Iphone en Android.