Hoe annuleer ik mijn reservering?

Via de bevestigingsemail of SMS die je van ons hebt ontvangen, is het mogelijk om je reservering te annuleren.

Je kunt je reservering ook annuleren in het reserveringsoverzicht in je account, op een desktop of in de app.

Desktop:

• Log in op TheFork
  • Klik rechts bovenin op "mijn account"
  • Klik op "Mijn reserveringen"
  • Zoek je reservering in het overzicht en klik op "annuleer je reservering"

App:

• Open de app
  • Klik op het menu (de drie streepjes links bovenin het scherm)
  • Klik op "Mijn reserveringen"
  • Zoek je reservering in het overzicht en klik op "annuleren"

Je ontvangt en bericht van ons wanneer je reservering is geannuleerd.