Hoe kunnen we je helpen?

Snel zoeken: Restaurant Annulering Reservering Recensies Acties Mijn account Yums

Hoe kan ik een restaurant vinden op iens.nl?

Je kunt restaurants op meerdere manieren vinden. Alle restaurants in Nederland staan vermeld op iens.nl. Ben je op zoek naar een specifiek restaurant? Vul dan de naam van het restaurant in en bezoek het profiel.

Wil je je laten inspireren en nieuwe restaurants ontdekken? Selecteer dan eerst het gebied waarin je wilt zoeken. Dat kan bijvoorbeeld een stad, dorp, adres of een herkenningspunt zijn.

Wanneer je invult wanneer, hoe laat en met hoeveel personen je wilt gaan eten, dan houdt de website daar rekening mee bij het tonen van de resultaten. Klik op 'zoek een restaurant' om vervolgens alleen de restaurants te zien die online geboekt kunnen worden en nog plaats hebben op het tijdstip en voor het aantal personen dat je hebt geselecteerd.

Wil je liever zoeken tussen alle restaurants die op iens.nl staan? Vul bovenstaande gegevens dan niet in, maar klik na het selecteren van het zoekgebied op 'zoek een restaurant'. Verfijn je zoekopdracht door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van de pagina. Standaard zul je de restaurants die online gereserveerd kunnen worden bovenaan gesorteerd zien staan. Je kunt de restaurants echter eenvoudig op andere criteria sorteren, zoals afstand, gemiddelde prijs en waardering.