Behöver jag ett användarkonto för att boka bord via TheFork?

Nej!

Om du inte har ett användarkonto på TheFork så kan du boka bord genom att fylla i informationen i formuläret innan du gör din bokning.

En profil skapas för att du ska kunna göra din bokning, men du har fortfarande inget användarkonto hos oss.

Vi ber om denna information eftersom vi behöver vidarebefordra informationen till restauranger för att slutföra din bokning.

Dock, utan att användarkonto så kan du inte se din bokningshistorik, recensioner eller Yums.

Om du skulle vilja registrera dig senare, med samma mail-adress som du använde vid bokningen, då kommer din historik att återskapas tillsammans med dina Yums som du tjänat ihop innan registreringen.