Måste jag ringa restaurangen eller är min bokning redan bekräftad?

Du behöver inte ringa restaurangen!

Hos TheFork så hanterar alla restauranger sin tillgänglighet i sin egen kalender.

Om du ser att lediga bord finns så kan du boka bord och du kommer då att få en bokningsbekräftelse och sms.

Inget mer krävs från dig. Ditt bord kommer att vara redo för dig och restaurangen kommer ta hand om allt för dig!