Hur man navigerar sig på TheFork?

För att hitta en restaurang på TheFork, måste du fylla i sökfältet på hemsidan och följa dessa steg:

• Välj din stad (eller adress, tunnelbana, postnummer, etc ...)

Om du är intresserad av att utforska och inte har ett datum:

• Klicka på " När " och välj " o daterad " " längst ner i kalendern.

Vår webbplats listar alla restauranger i området (GIF)

Om du redan har ett datumet för din bokning:

• Klicka på " När ", välj datum i kalendern, tid och antal personer och klicka på " " Sök restaurang " "

När du har valt från ovanstående , kan du förfina sökningen med hjälp av våra filter till vänster om sökresultatet.

Du kan också sortera din sökning genom att välja ett filter från rullmenyn som du hittar längst upp till höger i sökresultatet.

Du kommer åt menyn genom att klicka på ordets relevans. Dessa verktyg hjälper dig att välja en restaurang enligt din smak.