Hur gör jag bäst gör min sökning?

Sökresultaten sorteras utefter relevanses per automatik.

Du kan sortera enligt relevans baserat på gästers recensioner, antal recensioner samt nivån av kampanjer.

Om detta inte är vad du letar efter - oroa dig inte! I högra övre hörnet hittar du "relevans" var du kan välja en annan ordning om du önskar att resultatet primärt ska sorteras efter kampanjer etc. Nedan följer alternativen för att sortera ditt sökresultat.

• "Kampanj": restauranger med de bästa kampanjerna
  • "Recensioner": restauranger med de bästa rankningarna
  • "Distans": restaurangerna som ligger närmast den adress du angivit
  • "Popularitet": restaurangerna med flest omdömen
  • "Nyaste": restaurangerna som nyligen publicerats på TheFork
  • "Stigande pris": restauranger med lägst pris kommer först
  • "Sjunkande pris": restauranger med högst bris kommer först (restaurangerna anger ett genomsnittligt pris vilket är det som denna sökning baseras på)