Hur använder jag radie-funktionen?

Bli inte förvånad om du inte ser "radie" till vänster eftersom denna inte visas när det finns ett stort urval av restauranger.

Om du letar efter en restaurang i en stad där det inte finns så många restauranger, då kommer radie-funktionen att visas till vänster och du kan därför utöka radien i din sökning för att få fler sökträffar.

För att göra detta så flyttar du pilen och du justeras radien.

Kom ihåg att om du får många sökträffar och ändå vill använda denna funktion, så kan du skriva in adressen istället för stadens namn.