Sidan har slutat att ladda! Vad gör jag nu?

Det är antagligen eftersom din webbläsare är överbelastad med data vilket förhindrar dig att gå vidare till nästa sida. Denna data kallas för cookies.

Webbläsaren är mjukvaran som ger dig tillgång och möjliggör navigering på internet. Din webbläsare kan vara:

• Internet Explorer
  • Safari
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

För att lösa detta problemet så kan du:

• Byta webbläsare, rensa cookies och radera din historik. Glöm inte att stänga webbläsaren och öppna igen efter du gjort detta.

Hur tar jag bort cookies och raderar historik? Se följande guider för just din webbläsare.

Har du fortfarande problem:

• Starta om din dator.
  • Kolla om din webbläsare är uppdaterad till den senaste versionen.
  • Prova att radera webbläsaren och installera den igen

Glöm inte att du också kan boka med vår app för Android och Iphone genom din smartphone eller Ipad.