Jag har mottagit ett mail som säger att min bokning måste bli bekräftad. Kommer jag att få en bekräftelse i tid?

Detta meddelande innebär att din bokning inväntar bekräftelse från restaurangen.

Du behöver inte ringa restaurangen för att bekräfta utan vi tar hand om resten åt dig. Vi kommer att skicka dig ett mail och sms så fort vi har en bekräftelse.

Dessa fall behandlas med prioritet och tar upp till tre timmar.